Trainers

Oprichter/ hoofdtrainer Jeroen de Jong

(kickboksen, muay thai, personal training)

 

Ik ben Jeroen de Jong en woon alweer een jaar of 9 in Berkel en Rodenrijs. In de loop der jaren heb ik in totaal 16 jaar kickbokslessen gevolgd met veel plezier en inzet. Wedstrijden had ikzelf niet gedaan maar wel altijd meegetraind met de gevorderden en de wedstrijdvechters. Ondertussen op mijn 44e mijn eerste kickbokspartij gedraaid op het gala Old Skool Heroes in Den Haag. Niet gewonnen maar was een goede ervaring en heeft mij weer veel geleerd. Gaan we het gewoon nog een keer doen?

 

In Berkel en Rodenrijs werden nog geen kickbokslessen gegeven en dat gecombineerd met mijn liefde voor deze sport: dan begin ikzelf een sportschool!

 

Vooralsnog hebben we vooral lessen kickboksen maar de bedoeling is het lesaanbod steeds te gaan uitbreiden.

 

We hebben ook diverse workshopscursussen kickboksen, maar ook zelfverdediging/ weerbaarheid, mogen geven aan bijv. een club kinderen van een kinderopvang, een hockeyteams en een groep kinderen die naar de middelbare school gaan en daarom een lesje zelfverdediging/ weerbaarheid wilden hebben. Erg leuk om te doen en heel veel positieve reacties van deelnemers: neem eens contact met met op voor de mogelijkheden!

 

Misschien zitten er wel grote talenten in Berkel en Rodenrijs: kom laten zien wat je kan en kom gezellig meetrainen!

Trainer Jeroy James

(kickboksen en personal trainer)

Trainer Jean Paul Verwiel

(kickboksen)

Trainer Stefan Holtkamp

(Urban Krav Maga, kickboksen en personal training)

 

Als kind (5 of 6 jaar) gestart met Judo. Dit gedaan tot mijn 12 e jaar.

Taekwondo vanaf 12 jaar tot mijn 19e jaar.

 

Vanaf 20 jaar gestart met Krav Maga bij de IKMF. Later ook Krav Maga getraind bij de KMG. Ook wat getraind bij de IKMA.

Naast het Krav Maga altijd MMA getraind, Sambo, Kickboksen, Muay Thai, Boksen. In het bovenstaande gemiddeld 25 uur per week getraind tot heden, min wat blessure tijd.

 

Altijd bezig met doorontwikkeling in andere systemen, blijf bijscholen in het bovenstaande plus in het mesvechten volgens Kali, eskrima en japans mesvechten. Dit ben ik verplicht als vertegenwoordiger (sinds 2015) in het UKM systeem.

 

Vanaf mijn 20 tot 30e sparringpartner geweest voor wedstrijdvechters van alle niveaus. (a,b,c, klasse).

 

Stefan geeft bij MartialFit een reguliere les Urban Krav Maga op donderdags en regelmatig verzorgt hij seminars, personal/ small group trainingen en workshops

Docente Vanessa Biesheuvel (Yoga en personal training)

 

Mijn naam is Vanessa Biesheuvel en ik ben 39 jaar. Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, ben ik mijn hart aan het volgen en mijn yogapraktijk verder aan het uitbouwen. Inmiddels ben ik alweer 9 jaar actief met yogales bezig.

 

Waarom yoga?

De hedendaagse manier van leven is erg jachtig. Voor mijzelf biedt yoga al jarenlang het nodige tegenwicht aan de overvolle gedachtenwereld en broodnodige hulp bij ontspanning. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je conditie en spierkracht. Voor mij is yoga onmisbaar!

 

Opleiding

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Marjoke Visscher, docente bij Samsara in Bilthoven (mijns inziens ‘de bron’). Zij is zelf yogadocente van het allereerste begin en schrijfster van het boek: ‘Spelen met yoga’.

 

Yoga bij MartialFit

De lessen yoga zijn een mooie aanvulling op het lesprogramma van MartialFit. Naast de intensieve lessen is er nu ook de mogelijkheid tot rust te komen door yoga. En door yoga wordt je ook sterker en soepeler en dat is weer handig voor de vechtsport. Ideale combi dus maar je kan natuurlijk ook alleen yoga volgen. De lessen yoga zullen starten op donderdagavond en zijn geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar.

 

 

 

253 Terry Francois Street, San Francisco, CA 74059 | 1-800-000-0000

Copyright @ All Rights Reserved